Πάντα θέλατε να περιηγηθείτε στις Η.Π.Α. αλλά φοβάστε να αφήσετε την επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο; Λοιπόν τώρα μπορείτε με δορυφορικό internet!

Δορυφορικό Ίντερνετ

Ναι, τώρα μπορείτε να συνδέσετε το δορυφορικό διαδίκτυο μέχρι το RV, το αυτοκίνητο, το σκάφος σας ή οποιοδήποτε άλλο κινούμενο όχημα, οπότε ενώ κάμπινγκ στη Νεβάδα, μπορείτε να στείλετε email στους φίλους σας στο Maine για να τους πείτε πόσο ωραίο είναι! Εάν πρέπει να μείνετε σε επαφή με επιχειρηματικούς συνεργάτες, τότε αυτό είναι το εισιτήριό σας για την ελευθερία.

Ίντερνετ Εν Κινήσει

Ενώ απολαμβάνετε τη ζωή στο δρόμο, μπορείτε να ψωνίζετε, να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις και ακόμη και να βλέπετε δορυφορικό καιρό για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το ταξίδι σας.

Όταν έχετε το RV σας εξοπλισμένο με δορυφορικό internet, θα έχετε μια προηγμένη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Στην πραγματικότητα, θα είναι μια από τις ταχύτερες συνδέσεις στο Διαδίκτυο που έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ. Η δορυφορική τροφοδοσία στο RV σας προέρχεται από δορυφόρο σε τροχιά γύρω από τη γη και απευθείας στο δορυφορικό πιάτο που είναι τοποθετημένο στο RV σας. Με αυτήν τη σύνδεση μπορείτε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο με εκπληκτικές ταχύτητες.

Αλλά το δορυφορικό Διαδίκτυο δεν είναι μόνο για RV. Μπορείτε να το έχετε στο αυτοκίνητό σας, στο σκάφος σας και ακόμη και στο σπίτι σας. Εάν έχετε υπηρεσία τροφοδοσίας ή πουλάτε προϊόντα σε εκθέσεις ή παραστάσεις, αυτός ο τύπος υπηρεσίας διαδικτύου είναι ιδανικός για εσάς. Ακόμα και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορο Διαδίκτυο με ένα ευέλικτο και βολικό δορυφορικό πιάτο.

Δεδομένα Σε Περιαγωγή

Εάν ταξιδεύετε, το δορυφορικό σας internet μπορεί επίσης να σας προσφέρει τηλεφωνική υπηρεσία και ένα ολόκληρο δίκτυο πληροφοριών. 

Με έναν δορυφόρο, μπορείτε να απολαύσετε τη φωνή μέσω IP που είναι τεχνολογικά καλύτερη από το κανονικό τηλέφωνο και κοστίζει επίσης πολύ! Και το καλύτερο μέρος είναι ότι για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο μέσω της δορυφορικής σας σύνδεσης, δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε κάποιο ειδικό υλικό ή λογισμικό και η ποιότητα της φωνής είναι τόσο καλή όσο και στο κινητό σας.

Αν σκοπεύετε να κάνετε επιχειρήσεις εν κινήσει, μπορείτε να αποκτήσετε ένα VPN ή εικονικό ιδιωτικό δίκτυο με τη δορυφορική σας υπηρεσία. Αυτό δημιουργεί αποτελεσματικά ένα ιδιωτικό δίκτυο μεταξύ του δορυφορικού πιάτου σας και του οικιακού γραφείου – ένα δίκτυο στο οποίο κανείς άλλος δεν μπορεί να αξιοποιήσει, έτσι ώστε οι επιχειρηματικές σας επικοινωνίες να παραμείνουν ασφαλείς ακόμα κι αν είστε χιλιάδες μίλια από το γραφείο.

Οι νέες εξελίξεις στη δορυφορική τεχνολογία ανοίγουν νέους κόσμους για τους χρήστες του Διαδικτύου. Δεν είμαστε πλέον δεμένοι στο γραφείο μας, αλλά είμαστε ελεύθεροι να κινούνται στη χώρα και να είμαστε σε θέση να εκτελούμε τις καθημερινές μας εργασίες.