Κατανοήστε το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας σας. Αυτές οι ιδέες μπορεί να είναι κάπως περίπλοκες, συμπεριλαμβανομένων των επιδομάτων λεπτομερειών, πλήρων λεπτών συνομιλίας, γραπτών μηνυμάτων και γενικών τιμών Πριν από το ατύχημα έκρηξη με ένα επίδομα και να αποκτήσετε πολλά άλλα, ξέρετε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα το μηνιαίο μηνιαίο λογαριασμό.

Εάν ψάχνετε για αναβάθμιση του κινητού σας τηλεφώνου και σας συμβουλεύουμε επίσης ότι πρέπει να ξοδέψετε ένα μεγάλο κόστος, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε μια συμφωνία. Οι εταιρείες δεν θα επιθυμούν να απαλλαγούν από ωφέλιμους αγοραστές, επομένως μπορεί να είναι έτοιμοι να παραιτηθούν από αυτό. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι λένε όχι, δεν είναι κακό να ρωτήσω.

Σκεφτείτε συνεχώς την τιμή αγοράς του τηλεφώνου σας και την τιμή αγοράς του προγράμματος. Ορισμένοι πάροχοι σας προσφέρουν εξαιρετικές ειδικές εκπτώσεις στα κινητά τηλέφωνα που προσφέρουν, ωστόσο σας βοηθούν να φτάσετε στο τέλος με στρατηγικές υψηλότερου κόστους. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιες εξοικονομήσεις αρχικά, αλλά περισσότερο από τις δαπάνες του προϋπολογισμού με την πάροδο του χρόνου.

Οι φίλοι σας είναι μια εξαιρετική πηγή συμβουλών για αυτό το θέμα. Μπορεί να έχουν υπέροχες μαρτυρίες για εσάς προσωπικά. Μπορούν να σας επιτρέψουν να επιλέξετε ένα τηλέφωνο, δημιουργώντας πολύ πιο εύκολη την προσέγγιση αγορών στο κατάστημα.

Μην αφήνετε τον φακό ζουμ στην κάμερα του τηλεφώνου σας να σας παραπλανήσει. Η τακτική εστίαση στις βιντεοκάμερες δεν είναι ακριβώς όπως το ζουμ που χρησιμοποιούν οι βιντεοκάμερες κινητού τηλεφώνου. Το ψηφιακό ζουμ χρησιμοποιείται συνήθως για κινητά τηλέφωνα και αυξάνει μόνο τα pixel, αν και υποβαθμίζει την ποιότητα εμφάνισης. Μεταφέρετε καλύτερα για να πάρετε μια πολύ καλύτερη εικόνα ως εναλλακτική λύση για μεγέθυνση.

  • Χρησιμοποιήστε το Wi-Fi για ορατή ροή αντί να εμφανιστεί από τις τυπικές πληροφορίες σας.
  • Τα βίντεο χρησιμοποιούν τις λεπτομέρειες αρκετά γρήγορα.
  • Περιττό να πούμε, όταν το σχέδιό σας έχει απεριόριστες λεπτομέρειες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διατήρηση της κατανάλωσής σας.

Θυμηθείτε ότι ένα αδύναμο σήμα μπορεί να σκοτώσει την ηλεκτρική μπαταρία του κινητού σας. Το κινητό σας τηλέφωνο πρέπει να καταναλώσει ενέργεια για να παραμείνει συνδεδεμένο με την κοινότητα, ανεξάρτητα από το εάν δεν χρησιμοποιείται. Το να κρατάτε το κινητό σας τηλέφωνο βαθιά στην τσάντα ή στο συρτάρι γραφείου εργασίας μπορεί να σημαίνει σωλήνες αποστράγγισης μπαταρίας πολύ πιο γρήγορα από ό, τι μπορείτε να περιμένετε.

Προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρήση οποιουδήποτε είδους κινούμενου φόντου ως ταπετσαρίες του τηλεφώνου σας. Εάν ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας, επιλέξτε ένα πράγμα λίγο πιο απλοποιημένο όταν το φόντο του τηλεφώνου σας. Οποιοσδήποτε τύπος gif σχεδόν σίγουρα θα αδειάσει την ισχύ της μπαταρίας σας πιο γρήγορα σε σύγκριση με ένα τυπικό στιγμιότυπο όπως θα έκανε το σκηνικό.

Τα νέα κινητά τηλέφωνα δεν θα χρειαστούν καμία προστασία από την οθόνη. Σχεδόν όλα τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα διαθέτουν μια αμυντική κάλυψη που αποτρέπει το μουτζούρωμα και το πλέγμα. Ένας επιπλέον προφυλακτήρας οθόνης απλώς θα σας προτείνει να έχετε δυσκολία να κοιτάξετε την οθόνη. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν φυσαλίδες ροής αέρα ή τις δικές τους γρατσουνιές.

Όταν έχετε ένα gadget iOS, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε για να εξοικονομήσετε ενέργεια. Κάντε διπλό κλικ στο κουμπί Home (ορθογώνιο) και, στη συνέχεια, πατήστε το πρώτο εικονίδιο. Θα αρχίσουν να τρεμοπαίζουν και μπορείτε να τα κλείσετε πατώντας την κόκκινη ομάδα με όλα τα – σε αυτήν σε κάθε εφαρμογή.

Τώρα έχετε μελετήσει αυτές τις προτάσεις, θα πρέπει να είστε πιο μορφωμένοι σχετικά με το κινητό σας. Είτε μόλις αγοράσατε το πρώτο κινητό τηλέφωνο είτε όχι, είτε αποφασίσατε να αγοράσετε ένα νέο πακέτο, αυτές οι πληροφορίες θα είναι πολύτιμες. Κρατήστε το στο μυαλό σας για βοήθεια με όλες τις τρέχουσες ερωτήσεις σχετικά με το κινητό σας.